A lépcső tematikája immáron három generáció óta foglalkoztatja családunk mestereit. Mondhatjuk, hogy a nagy szakmai tapasztalaton túl, kötödésünk és elhivatottságunk a fához - fél évszázad eltelte után - immár természetes.

Lépcsőink mérföldkőnek számítanak a romániai és az erdélyi lépcsőgyártás fejlődéstörténetében. A több évtizedes​ folyamatos fejlesztés végigkövethető termékeinken. Referenciáink közt megtalálhatóak a nyerges és mart konstrukciójú lépcsők, illetve a spirállépcsők is. A megrendelő rendelkezésére álló széles anyagválaszték, professzionális felületkezelés, helyhez kötött forma- és világítástechnikai megoldások teszik minden egyes megrendelésünket egyedivé. A gyártás előtti felmérés, majd a megrendelővel történő folyamatos egyeztetés és szakszerű tervezés végeredménye a gyors és pontos kivitelezés.

Kérjük, hogy amennyiben lépcső témában kíván tovább érdeklődni, akkor tekintse meg honlapunk külön lépcsőkkel foglalkozó Virtual Studio-ját. Itt pillanatok alatt készítheti el saját látványtervét.