CÉGÜNKRŐL

A Lukács család 1941-ben alapította műbútor-asztalosműhelyét. A három generációs klasszikus asztalosműhely mára teljesen átalakult a modern piaci követelményeknek megfelelően. A manufakturális formát megőrizve – kevés emberrel, de magas technológiai háttérrel – elsősorban az egyedi megrendelésekre szakosodott. Erősségünk a kreativitás, amely az egyedi ötleteken túl változatos alapanyagokat és technológiát alkalmaz. Termékskálánk kül- és beltéri termékekre osztható. Pozitív,rugalmas vállalati filozófiával várjuk és szolgáljuk ki hazai és külföldi megrendelőinket egyaránt.

Hogyan dolgozunk?

1.Tervezés és felmérés

Fontos, hogy már a megbízás elején választ kapjunk az alábbi kérdésekre:

  • Mit óhajt tőlünk a megrendelő?

  • Mennyi idő áll a rendelkezésünkre?

  • Mekkora összeget fordít a megrendelésre?

Ezeknek a válaszoknak az ismeretében, amennyiben szükséges, egyeztetünk egy helyszíni felmérés időpontjáról. A felmérést követően az esetek többségében elkészül egy helyszínrajz, illetve a hely digitális modellje. Ezután felhasználva a helyszíni adatokat és a megrendelő által megfogalmazott elvárásokat elkészül egy vagy több terv változat és informatív árajánlat.

 

2. Terv véglegesítés és előlegezés

Egy második egyeztetést követően közösen kiválasztjuk a legmegfelelőbb terv változatot és egyeztetünk az alapanyagokról, színharmonizációról, felületkezelési eljárásokról, vasalatokról, fénytechnikáról stb. és ezek után alakul ki a végső ár. Amennyiben sikerült egyeségre jutnunk, akkor az esetek többségében a megrendelés leelőlegeződik, ami a végső ár 50%-a. Ezt követően véglegesítődik a terv és kerül be a gyártási folyamatba.

 

3. Gyártás és átadás

Amennyiben igényli a megrendelő informáljuk a gyártás folyamatáról. A kész terméket szállítjuk és szereljük a helyszínen egy előre leegyeztetett időpontban. A szerelést és átadást követően ismertetjük a megrendelővel a termékre vonatkozó garanciákat és a célszerű használatot, valamint megtörténik a megrendelés hátralékának kiegyenlítése.